Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCENDIU la un spital pe secția cu pacienții cu coronavirus

ISU Bucuresti-Ilfov
incendiu pompieri

Un incendiu a izbucnit, duminică dimineaţă, pe o secţie medicală cu pacienţi suspecţi de coronavirus, la un spital din Târgu Jiu. O lampă dintr-una dintre băi scotea fum dens, dar nu a fost necesară evacuarea pacienţilor.

”În jurul orei 07:00, am fost solicitaţi să intervenim pentru stingerea unui incendiu izbucnit la Spitalul 700 din municipiul Târgu Jiu. Apelul a fost iniţiat de către un angajat al spitalului care semnala faptul ca incendiul se manifestă la Secţia Neurologie, destinată pacienţilor suspecţi de infecţia cu noul coronavirus”, a transmis, duminică, ISU Gorj.

Citește și: Tudorel Toader, atac fără precedent la Olguța Vasilescu! Cum s-ar fi opus fosta șefă a Muncii transpunerii Directivei privind spălarea banilor

La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autoplatforma pentru lucru la înălţimi, o autospecială pentru transport victime multiple şi un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Târgu-Jiu, scrie news.ro.

”Echipajele de intervenţie au constatat că o lampă de iluminat dintr-o baie situată pe holul secţiei degaja fum dens. Lampa fusese deconectată de către angajaţii spitalul care acţionaseră cu un stingător pentru stingerea incendiului. S-a efectuat aerisirea încăperii şi a holului”, au mai transmis pompierii.

Citește și: Marcel Vela face schimbări majore! Ordin privind preschimbarea permiselor eliberate de alte state

Aceştia au precizat că nimeni nu a fost rănit, iar saloanele în care se află pacienţii nu au fost afectate, nu s-a impus evacuarea pacienţilor sau a personalului medical.

În prezent activitatea spitalului se desfăşoară în condiţii normale.

Citește și: Nelu Tătaru pune cruce informațiilor alarmante: Se va întâmpla în două săptămâni .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.