Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu lângă Gara Giurgiu Nord: Pompierii au acţionat timp de trei ore pentru stingerea focului

Inquam Photos/ Octav Ganea
incendiu Chitila groapa gunoi vegetatie

Mai multe anexe gospodăreşti, patru tone de lemne de foc şi vegetaţie uscată pe o suprafaţă de aproximativ o mie de metri pătraţi au ars vineri în apropierea Gării Giurgiu Nord, cinci autospeciale cu apă şi spumă şi aproximativ 20 de pompieri acţionând timp de trei ore pentru stingerea incediului, potrivit Agerpres.

Citește și: Decizie radicală luată de luptătorul K1 Cătălin Moroşanu! Pentru ce funcție candidează

"Prin 112 pompierii giurgiuveni au fost solicitaţi pentru a interveni în municipiul Giurgiu, în spatele Gării Giurgiu Nord, pentru stingerea unui incendiu izbucnit lângă un bloc de locuinţe. La faţa locului s-au deplasat cinci autospeciale de stingere cu apă şi spumă din cadrul Detaşamentului Giurgiu şi aproximativ 20 de pompieri. La momentul sosirii echipajelor, incendiul se manifesta violent, cu flacără deschisă la unele anexe gospodăreşti ale locatarilor din blocul de locuinţe şi din cauza vântului puternic care a bătut la rafale cu viteze de până la 60 de kilometri la oră incendiul s-a propagat şi la alte anexe şi garaje din apropiere, dar a cuprins şi vegetaţia uscată din jurul acestora pe o suprafaţă de aproximativ o mie de metri pătraţi", a declarat vineri, presei, purtătoarea de cuvânt a ISU Giurgiu, Monalisa Frâncu.

Incendiul a fost lichidat după aproximativ trei ore de intervenţie, în urma acestuia au ars trei anexe gospodăreşti şi aproximativ patru tone de lemne pentru iarnă.

În urma cercetărilor la faţa locului a reieşit faptul că scurtcircuitul electric a fost cauza probabilă a izbucnirii incendiului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.