Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu puternic într-o comună din Botoșani: Două case au fost au fost distruse

incendiu pompieri

Trei locuinţe au fost afectate de un incendiu care s-a produs, joi dimineaţă, în comuna Corni din judeţul Botoşani, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Dorina Lupu.

Potrivit sursei citate, două dintre case au fost distruse, iar cea de-a treia a avut acoperişul afectat. De asemenea, în incendiu au ars şi două anexe gospodăreşti.

"Alarma a fost dată de o femeie care a anunţat că incendiul a cuprins o casă nelocuită şi s-a extins la locuinţa şi anexele din gospodăria vecină. Primele echipaje de pompieri care au ajuns la faţa locului au observat flăcările, care măsurau peste şase metri, de la o distanţă de aproximativ cinci kilometri. Având în vedere suprafaţa mare incendiată şi faptul că vântul bătea cu putere şi întreţinea arderea, forţele de intervenţie au fost suplimentate, în total, în acest moment acţionează la faţa locului cinci echipaje din cadrul Detaşamentelor de Pompieri Botoşani şi Dorohoi, cu patru autospeciale de stingere cu apă şi spumă, un echipaj SMURD, dar şi Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Corni şi Vorona, cu câte o autospecială cu apă şi spumă", a afirmat Lupu.

Oficialul ISU precizează că proprietarii uneia dintre case au avut nevoie de îngrijiri medicale întrucât au suferit atacuri de panică, însă aceştia au refuzat transportul la spital.

"Incendiul este localizat şi se lucrează pentru stingerea focarelor izolate şi înlăturarea efectelor. Pompierii au înlăturat pericolul de explozie, dintr-o casă fiind scoase două butelii", a adăugat Lupu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.