Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu puternic într-un bloc din Giurgiu / Panică printre locatari - VIDEO

ISU Tulcea
pompieri

Un incendiu puternic a avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă într-un bloc situat la etajul întâi al unui bloc din Giurgiu. Mai multe persoane au ieșit din locuințe.

Incendiu a avut loc într-un apartament situat la etajul întâi pe scara unui bloc de pe șoseaua București, din Giurgiu, informează sâmbătă dimineața ISU Giurgiu.

Proprietarul apartamentului în care a izbucnit incendiul, un bărbat în vârstă de 68 de ani, a simțit miros de fum și de plastic încins. Acesta era singur în casă și a reușit să iasă la timp și l-a alertat pe vecinul care locuiește în fața sa, coborând în spatele blocului.

În scurt timp, apartamentul a luat foc.

„Când au ajuns echipajele de pompieri, incendiul se manifesta cu flacără deschisă, atât în balcon, cât și în interiorul camerelor. Aceștia au evacuat un bărbat care locuiește la etajul al II-lea, la parterul blocului fiind magazine. Alte două persoane s-au autoevacuat. Proprietarul și trei bărbați, în vârstă de 54, 66 și 67 de ani au fost monitorizați de echipajele medicale la fața locului”, transmit reprezentanții ISU Giurgiu.

Pompierii au intervenit rapid, astfel încât flăcările să nu se extindă. Aceștia au folosit și un ventilator pentru evacuarea fumului din interiorul apartamentului.

În urma incendiului au fost afectați patru proprietari. Astfel, în apartamentul în care a izbucnit incendiul au ars mobilier, electrocasnice, articole textile și alte bunuri. De asemenea, s-au deteriorat tavanele, pereții și ferestrele, în apartamentul de deasupra s-au deteriorat pereții și tavanele, din cauza fumului, iar depozitul magazinului situat la parterul blocului a fost inundat cu fum. S-a deteriorat tavanul, pe o suprafață de aproximativ 10 mp, iar aparatura electrocasnică a fost inundată cu apă. A fost salvat magazinul. În urma incendiului, luneta unui autoturism parcat la scara blocului a fost spartă.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost scurtcircuitul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.