Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu puternic într-un camping din Arad - Mai multe căsuțe au ars complet

incendiu

Câteva căsuţe de camping din perimetrul unei baze sportive aflate pe malul Mureşului, în municipiul Arad, au luat foc, joi după-amiază, fiind distruse complet informează Agerpres.

Baza sportivă respectivă are nouă căsuţe în camping, iar trei au fost cuprinse de flăcări, fiind observate de un şofer care a sunat la 112.

"Propagarea focului a fost favorizată de vântul puternic, vegetaţia uscată înaltă din perimetrul bazei şi de materialul din care sunt făcute căsuţele, respectiv lemn foarte uscat. Trei au fost cuprinse de flăcări şi au fost distruse complet, dar exista pericol de propagare şi la altele sau la o clădire administrativă din vecinătate", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad, George Pleşca.

Conform sursei citate, incendiul ar fi fost declanşat de persoane fără adăpost care locuiau în unele dintre căsuţe, abandonate de mai mulţi ani.

Chiar în vecinătatea campingului se află patinoarul municipal şi clădirile administrative ale acestuia, însă pompierii au reuşit să lichideze flăcările înainte ca imobilele să fie afectate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.