Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu puternic la o fabrică de mase plastice din judeţul Ialomiţa. Pompierii intervin masiv

incendiu pompieri

Un incendiu puternic a cuprins în noaptea de joi spre vineri o fabrică de reciclare a maselor plastice, pe o suprafaţă de aproximativ trei mii de metri pătraţi, din localitatea Fierbinţi-Târg din judeţul Ialomiţa, mai multe echipaje de pompieri intervenind de aproximativ şapte ore pentru stingerea focului, care arde cu flăcări violente şi a existat pericolul de a se extinde la case, aflate în imediata apropiere.

Darius Vâcov lansează o adevărată BOMBĂ: `Protocol secret` între Parchetul General și SRI care continuă colaborarea strânsă între procurori și ofițerii SRI/ DOC

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Ialomiţa, Lăcrămioara Chira, a declarat pentru News.ro că incendiul la fabrica de reciclare a materialelor plastice din localitatea Fierbinţi-Târg a fost anunţat la 112 după miezul nopţii şi se manifestă cu flăcări violente.

Focul a cuprins şi a distrus trei hale ale fabricii, în suprafaţă de aproximativ o mie de metri pătraţi fiecare, iar la această oră este localizat, dar nu a fost stins, arzând în continuare cu flăcări violente. La faţa locului intervin echipaje de pompieri de la ISU Ialomiţa, serviciul voluntar pentru situaţii de urgenţă, dar şi echipaje de la ISU Bucureşti-Ilfov, cu şapte autospeciale cu apă şi spumă.

Ecaterina Andronescu a făcut public ADEVĂRUL! Pe cine vede ca viitor premier și cine decide înlocuitorul lui Dragnea la șefia PSD

Reprezentantul ISU a precizat că în imediata apropiere a fabricii se află case şi a existat pericolul de extindere a focului la locuinţe, dar la această oră nu mai există acest risc.

Incendiul a fost anunţat la 112 de către muncitori ai fabricii, în condiţiile în care acolo se aflau aproximativ zece angajaţi care dormeau în barăci aflate în curtea fabricii, la mare distanţă de clădirile cuprinse de flăcări, astfel că nicio persoană nu a fost rănită.

Victor Ponta dă cărțile pe față: 'România intră în INCAPACITATE de plată, e pentru prima dată când Guvernul ia bani din Trezorerie, după 2010'/

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.