Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Darius Vâcov lansează o adevărată BOMBĂ: `Protocol secret` între Parchetul General și SRI care continuă colaborarea strânsă între procurori și ofițerii SRI/ DOC

stiripesurse.ro
PROTOCOL

Consilierul de stat, Darius Vâcov, lansează pe piață un document încendiar. El prezintă un document de 6 pagini, despre care susține ar fi un protocol secret între Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiției (PÎCCJ) și Serviciul Român de Informații (SRI) care ar continua vechea practică de colaborare strânsă între ofițerii de informații și procurori.

VEZI AICI TEXTUL PROTOCOLULUI SECRET

”Vad ca se dezbate intens asa zisul protocol semnat de Procurorul General cel oripilat de existenta protocoalelor si domnul Hellvig, cel care “modernizeaza” Serviciul de Informatii.... Eu va propun sa nu mergeti dupa fenta! Ia sa vedeti ce mi-a lasat mie cineva pe prag...azi dimineata! BOMBAAA!!!

P.S.: se poate ca si oamenii decenti din interiorul sistemului sa se fi saturat de aceste mizerii?! Multumesc, anonimule!

P.S.2: ne-au luat de prosti! Au facut spectacol desecretizand protocolul din 2009 care era deja abrogat!”, susține Vâlcov.

VEZI REACȚIA SERVICIULUI ROMÂN DE INFORMAȚII

REACȚIA COMISIEI PARLAMENTRE PENTRU CONTROLUL SRI

De remarcat că despre un astfel de protocol care ar fi ajuns prin mai multe redacții centrale vorbea și jurnalistul Doru Bușcu în Emisiunea România 9 de la TVR cu c.ca două ore înainte că Darius Vâlcov să dea publicității documentul de mai sus.

Anterior în cursul emisiunii pomenite mai sus, realizată de jurnalistul Ionuț Cristache a fost prezentat un alt Protocol între SRI și PÎCCJ - cu caracterul Nesecret, de pe site-ul Ministerului Public, dar un document despre a cărei existență nu s-a știut - vezi aici Protocolul.

content-image

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.