Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu puternic, o casă și două anexe gospodărești sunt cuprinse de flăcări: pompierii se luptă să stingă focul /Video

dc news
pompieri

Un incendiu violent a cuprins, sâmbătă, o casă și două anexe gospodărești în localitatea bihoreană Sântion. 25 de pompieri luptă să stingă flăcările.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Crișana” al județului Bihor a fost sesizat sâmbătă dimineață că 3 case ard în Sântion.

Când au ajuns forțelor de intervenție, flăcările se manifestau deosebit de violent la întreaga locuință și la două anexe, existând un risc ridicat de extindere a acestora la casele aflate în apropiere.

Cei 25 de pompieri trimiși acolo au intervenit aproximativ o oră și 25 de minute pentru localizarea și lichidarea incendiului.

Echipajul de paramedici a dat primul ajutor proprietarului locuinței, care a suferit o arsură la cap, și altor două persoane, care au suferit atacuri de panică, toți trei refuzând ulterior transportul la spital.

„Flăcările au afectat locuința în totalitate, anexa din cadrul gospodăriei, o anexă din cadrul gospodăriei învecinate și cca. 20 de metri liniari din pazia acoperișului unei case aflate în apropiere. Echipajele de pompieri acționează în continuare la fața locului pentru căutarea eventualelor focare ascunse, pentru înlăturarea efectelor negative ale evenimentului și pentru cercetarea cauzei probabile de producere a evenimentului”, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Crișana” al județului Bihor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.