Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu şi explozii la Arad: Mai multe butelii au sărit în aer

masina flacari foc incendiu

Un centru de dezmembrări auto a luat foc aseară într-un cartier din Arad. Şi totul putea să se transforme într-o adevărată tragedie după ce mai multe butelii care se aflau în atelier au sărit în aer, relatează B1 TV.

O hală de 30 de metri pătraţi, maşini şi utilaje au fost făcute scrum de flăcările izbucnite din senin. Zeci de pompieri au intervenit să stingă incendiul însă totul a fost la un pas să se transforme într-o tragedie. Chiar când au ajuns la locul incendiului, mai multe butelii din interiorul clădirii au explodat. Alte câteva canistre de benzină şi tuburi de oxigen au fost scoase din flăcări înainte ca acestea să explodeze.

România, pe ruta balcanică a migrației ilegale. Autoritățile sunt în alertă

Intervenţia pompierilor a fost mult îngreunată şi de faptul că în curtea atelierului era plină cu camioane şi materiale care care puteau lua foc uşor şi exista pericolul ca incendiul să se extindă la casele de locuit din vecini.

Curtea de Conturi taie conducta de informații pentru DNA

Aproape trei ore s-au chinuit pompierii să stingă flăcările care ajungeau chiar şi la 15 metri înălţime. Din fericire, incendiul nu a făcut victime, însă pompierii au rămas până târziu în noapte la faţa locului pentru a evita reprinderea incendiului de sub rămăşiţele halei, mai ales că accesul în interior era dificil din cauza riscului de prăbuşire.

Proprietarul atelierului a declarat că nu ştie de la ce ar fi putut izbucni incendiul, pentru că în acel moment în zonă nu erau muncitori care să lucreze.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.