Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiu violent într-un apartament din Vaslui: Proprietarul a fost găsit cu părul ars, dar a refuzat să fie dus la spital

Pompier bun

Un incendiu violent a izbucnit duminică într-un apartament din Vaslui. Pe casa scării, la ieșirea din locuință pompierii au găsit un bărbat de 50 de ani, căzut și confuz, cu părut ars și intoxicat ușor cu monoxid de carbon.

Un incendiu a izbucnit duminică într-un apartament din municipiul Vaslui. Pompierii din Vaslui au intervenit cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autoscară mecanică și echipaje specializate. La intervenție s-a deplasat și o ambulanță tip C aparținând SAJ Vaslui.

„La sosirea echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta prin ardere violentă în interiorul locuinței și pe casa scării, existând pericolul de propagare spre podul imobilului. Pe casa scării, la ieșirea din locuință a fost găsit un bărbat căzut și confuz. Victima în vârstă de 50 ani a fost evacuată și a primit primul ajutor în ambulanța SAJ Vaslui. Victima avea părul ars și era intoxicat ușor cu monoxid de carbon. După acordarea primului ajutor, bărbatul a refuzat transportul la spital. Incendiul a fost lichidat în limitele găsite”, transmite ISU Vaslui, scrie news.ro.

În incendiu au ars piese de mobilier, un frigider, un cuptor cu microunde, un aragaz, o ușă și o fereastră tip PVC, obiecte din material plastic și diverse produse textile. A fost degradată tencuiala pe o suprafață de aproximativ 60 metri pătrați. A fost salvată o cameră de locuit și podul imobilului. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul termic al unui conductor electric, se menționează în finalul comunicatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.