Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiul de la Ferma Dacilor - O funcționară a fost pusă în libertate, după ce instanţa nu s-a pronunţat asupra cererii de arestare preventivă

Inquam Photos / Bogdan Buda
Ferma Dacilor

Angajata de la Serviciul urbanism din Primăria Gura Vadului care a fost reţinută în dosarul în care este anchetat incendiul de la pensiunea Ferma Dacilor a fost pusă în libertate, joi, pentru că instanţa de judecată nu s-a pronunţat cu privire la propunerea procurorilor de emitere a unui mandat de arestare preventivă pe numele femeii, relatează News.ro.

Ea este acuzată de abuz în serviciu, fiind suspectată că nu a făcut verificări înainte de a emite documentele care atestă construcţiile din complexul turistic. Judecătoria Ploieşti se va pronunţa vineri asupra propunerii procurorilor privind arestarea preventivă a funcţionarei.

Funcţionara din cadrul Primăriei Gura Vadului inculpată în dosarul în care este anchetat incendiul de la complexul Ferma Dacilor a fost eliberată, în condiţiile în care la ora 15:00 a expirat ordonanţa de reţinere pe numele său, au declarat, pentru News.ro, surse judiciare.

Conform acestora, procurorii au formulat propunere de arestare preventivă pe numele femeii care este inculpată pentru abuz în serviciu dacă funcţionarul a obţinut pentru sine sau pentru altul un folos, însă Judecătoria Ploieşti nu s-a pronunţat înainte de expirarea ordonanţei care a permis reţinerea femeii pentru 24 de ore. Instanţa de judecată se va pronunţa vineri asupra propunerii formulate de către anchetatori în acest dosar.

Context

Primarul din Gura Vadului, Marius Sora, fostul edil al localităţii Constantin Lungu şi angajata din primărie care se ocupă cu probleme de urbanism au fost ridicaţi, miercuri, pe bază de mandat şi au fost duşi la audieri în ancheta în care procurorii cercetează cauzele şi împrejurările în care a avut loc incendiul de la pensiunea Ferma Dacilor. Femeia a fost reţinută, iar edilul şi fostul primar au fost plasaţi sub control judiciar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.