Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiul de la rampa de gunoi din Tecuci a fost lichidat

Inquam Photos / Octav Ganea
incendiu

Incendiul de la groapa de gunoi din municipiul Tecuci a fost lichidat după aproape şase ore de luptă cu flăcările, cauza probabilă a acestuia fiind fumatul în zonă nepermisă, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi, căpitan Cătălin Sion. Potrivit sursei citate, autorul incendiului nu a fost descoperit, iar la faţa locului au rămas angajaţi de la Salubritate Tecuci care supraveghează zona.

Vineri dimineaţă a izbucnit un incendiu la groapa de gunoi a municipiului Tecuci, la stingerea căruia au intervenit şase subofiţeri de la Secţia de Pompieri Tecuci, cu două autospeciale şi angajaţi ai Primăriei Tecuci cu două motopompe. Deşi incendiul s-a manifestat pe apoximativ 500 mp de gunoi şi a avut degajări de fum, la staţia de monitorizare a calităţii aerului din municipiul Tecuci nu s-au înregistrat depăşiri ale indicilor, conform Agerpres.

Groapa de gunoi "Rateş" de la Tecuci a fost închisă în luna iulie pentru că nu mai corespundea normelor europene, gunoiul din municipiu fiind transportat la groapa privată "Muchea", de la Brăila.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.