Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incendiul de pe Muntele Kilimanjaro este în mare parte sub control, anunță autorităţile parcului

www.cnn.com
incendiu California

Incendiul de pe Muntele Kilimanjaro care arde de şapte zile este în mare parte sub control, a declarat sâmbătă directorul general al Autorităţii pentru Parcurile Naţionale din Tanzania (Tanapa), potrivit DPA.

''Datorită muncii depuse de diferiţi responsabili şi a ploii care a căzut în unele părţi ale muntelui noaptea trecută, am reuşit să ţinem incendiul sub control în proporţie de 99%'', a spus Allan Kijazi, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Escrocherie de top: Un bărbat a pretins că este fost ministru, chestor de poliție, comisar șef sau judecător, după tipul de interes al persoane înșelate

''Ceea ce a mai rămas acum sunt mici suprafeţe de tufişuri care mai fumegă încă şi ne ocupăm de ele chiar la această oră'', a adăugat acesta, adăugând că un elicopter este folosit pentru a ajunge la zonele dificil de accesat.

Incendiul a izbucnit duminica trecută şi, potrivit oficialilor, a distrus de atunci cel puţin 28 de kilometri pătraţi de vegetaţie. Potrivit oficialilor, circa 500 de persoane au contribuit la stingerea flăcărilor.

Cu o altitudine de 5.895 de metri, Kilimanjaro este cel mai înalt munte din Africa şi unul dintre simbolurile Tanzaniei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.