Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încep înscrierile pentru Conferința Anuală Fischer International

Radu Pop
conferinta Fisher International

Conferința Anuală Fischer International ajunge la a XV-a ediție și se va desfășura și în acest an în format hibrid.

Programată pe 1 și 2 septembrie, agenda conferinție este împărțită pe două zile. În prima zi, sesiuni de comunicare, la hotelul Radisson Blu din București, iar cea de-a doua zi, 2 septembrie, va fi dedicată, în totalitate, sesiunilor organizate în format online.

Conferința este organizată de Fischer International, în parteneriat educațional cu EDUCATORS by Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României.

Înscrierile pentru evenimentul dedicat profesorilor au început și se pot face completând formularul de pe site-ul  www.cartiengleza.ro sau de pe  www.fundatiadanvoiculescu.ro .

”Evenimentul se adresează atât profesorilor de limba engleză, cât și celor de alte discipline, devenind astfel emblematic pentru educație și dezvoltarea profesională, atât în rândul profesorilor, cât și al părinților care doresc să fie la curent cu tendințele globale în domeniul educației”, a declarat Daniela Văduva, Director General Fischer International.

Profesorii vor avea șansa să participe la sesiunile care abordează teme generale de educație, predare, abilități și competențe. Atât sesiunile desfășurate în format online, cât și cele desfășurate în format fizic vor fi dinamice și interactive, favorizând schimbul de idei, de experiențe și de cunoștințe și încurajând întrebările din partea celor prezenți.

”Vom întâmpina participanții cu aceeași atmosferă deschisă, caldă și prietenoasă, cu care i-am obișnuit în ultimii 14 ani, aceeași dedicare și dorința de a contribui la viitorul educației, aceeași pasiune pentru domeniul predării dar, mai ales, aceeași bucurie de a ne revedea la fiecare început de toamnă și de a ne încărca reciproc cu energie, putere de muncă și entuziasm pentru un nou an școlar”, a mai declarat Daniela Văduva.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.