Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Încep înscrierile pentru singurul program de masterat din România de Tehnici Actuariale, cu acreditare din Marea Britanie

adevarul.ro
carti

Institutul de Studii Financiare în parteneriat cu Academia de Studii Economice Bucureşti anunţă sesiunea de Admitere 2020, în perioada 20-22 iulie, pentru singurul program de Masterat din România de Tehnici Actuariale (TACT), cu acreditare Institute and Faculty of Actuaries, Marea Britanie, relatază Agerpres.

Citește și: SURSE Examenul de titularizare ar putea avea loc în 29 iulie

Conform unui comunicat al ISF utilitatea programului a fost demonstrată prin realizarea celor XIV serii - peste 95% dintre participanţi au fost angajaţi încă din timpul studiilor de master, înainte de a deveni absolvenţi. Programul este destinat persoanelor care lucrează în departamentele de actuariat, management de risc, underwriting, dezvoltare produse, investiţii (portofolii, analiză financiară), putând identifica poziţii în oricare dintre entităţile prezente pe pieţele financiare.

"Calculul actuarial aferent unei subscrieri reprezintă esenţa asigurării. Actuarii sunt larg recunoscuţi şi apreciaţi. Institutul de Studii Financiare este alături de studenţii care îşi doresc să acceadă la o meserie unică. Aptitudinile şi competenţele obţinute la finalizarea masterului asigură o carieră de succes", a declarat Călin Rangu, preşedintele ISF.

Potrivit rectorului ASE, Nicolae Istudor, prin obţinerea recunoaşterii din partea Institutului de Actuariat din Marea Britanie, programul de master de Tehnici Actuariale sprijină demersul de excelenţă al ASE Bucureşti în oferirea de certificări cerute şi recunoscute de mediul de afaceri

Programul se desfăşoară modular, între orele 18:00 şi 21:00, şi beneficiază şi de prezenţa celor mai buni experţi din piaţa de asigurări, investiţii, management de risc. Evaluarea ţine cont de principii internaţionale şi are loc în prezenţa unor evaluatori independenţi.

În premieră, admiterea la acest program se face integral online, pe pagina https://admitere.ase.ro/masterat2020/index.asp. Înscrierea se face în ordinea punctajelor obţinute la interviul de specialitate desfăşurat online - o probă orală bazată pe o tematică specifică.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.