Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Începând de astăzi, trebuie să completezi Formularul tip “Declarație de călătorie”!

CCIR
Brexit

Începând de luni, 8 martie 2021, în continuarea măsurilor în scopul prevenirii răspândirii Covid-19, autoritățile britanice vor introduce obligativitatea pentru toate persoanele care se deplasează din Anglia în afara UK de a completa un Formular tip “Declarație de călătorie” prin care să ateste că deplasarea lor are loc pentru un motiv permis legal, precum cele în scop de: muncă, studiu, voluntariat, tratamente medicale, participarea la căsătoria unui membru de familie  sau participarea la înmormântarea unei rude apropiate.

Toți pasagerii trebuie să aibă, la momentul deplasării, în vederea controlului la frontieră, fie o versiune printată a Declarației completate, fie o copie electronică. De asemenea, autoritățile pot solicita, pe langa Declarație, documente precum scrisori sau invitații de la instituții relvante care să probeze motivul declarat al călătoriei.

Conţinutul acestui site nu reprezintă poziţia oficială a Secretariatului General al Guvernului - Departamentul pentru Românii de Pretutindeni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.