Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Începe administrarea celei de-a treia doze în centrele de vaccinare anti-COVID-19 din judeţul Covasna

smartradio.ro
vaccin femeie

Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Covasna a anunţat că, începând de marţi, în toate cele cinci centre de vaccinare anti-COVID-19 din judeţ va începe administrarea celei de-a treia doze.

Directorul executiv al DSP Covasna, Agoston Laszlo, a declarat că pentru doza a treia se pot prezenta persoanele care au făcut primele două doze în urmă cu şase luni, potrivit agerpres.ro.

Agoston Laszlo a menţionat că săptămâna aceasta toate cele cinci centre de vaccinare vor fi deschise zilnic, după un program prestabilit, care va adaptat pe viitor în funcţie de numărul solicitărilor.

Astfel, în perioada 28 septembrie-3 noiembrie, Centrul de vaccinare aflat în incinta vechiului sediu al Direcţiei de Asistenţă Socială de pe strada Daliei din Sfântu Gheorghe va funcţiona zilnic între orele 8,00-20,00 Centrul de vaccinare aflat în Căminul Cultural Brădet-Întorsura Buzăului va fi deschis zilnic între orele 11,00-17,00, iar Centrul de vaccinare din oraşul Covasna, zilnic între orele 15,00-21,00.

Totodată, Centrul de vaccinare din oraşul Baraolt şi cel aflat în Sala Polivalentă din municipiul Târgu Secuiesc vor avea activitate zilnic între orele 8,00-14,00.

Potrivit datelor postate luni pe pagina de internet a Prefecturii Covasna, de la debutul pandemiei, în judeţ s-au raportat 8.932 cazuri de COVID-19, iar în prezent se înregistrează 255 de cazuri active, incidenţa la nivel de judeţ fiind de 1,13 la mia de locuitori.

În centrele de vaccinare din judeţ au fost administrate până în prezent 77.528 de doze, dintre care 33.615 în rapel, iar în cabinetele medicilor de familie au fost efectuate 5.729 de vaccinări care nu necesită rapel.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.