Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Începe Campionatul European de la Munchen 2022, în perioada 11-21 august

FRTRI
triatlon

Unii dintre cei mai buni atleți de pe „Bătrânul Continent" vor fi în acțiune în perioada 11-21 august la Campionatele Europene din 2022 de la Munchen, Germania.

Turneul polisportiv are loc la patru ani după ediția inaugurală, găzduită în comun de Berlin și Glasgow, și cuprinde nouă sporturi olimpice (în 2018 au fost șapte): Atletism, volei pe plajă, canoe sprint, ciclism (pistă, MTB, BMX freestyle, șosea), gimnastică (artistică), canotaj, cățărare sportivă, tenis de masă și triatlon.

Mai multe nume mari sunt pregătite să facă spectacol la München. Mondo Duplantis, deținătorul recordului mondial la săritura cu prăjina, regina săriturii în lungime Malaika Mihambo, vedetele de volei pe plajă Anders Mol și Christian Sorum, cățărătoarea Janja Garnbret și ciclistul Tom Pidcock sunt doar câțiva dintre medaliații cu aur de la Tokyo 2020 care vor fi cap de afiș, conform Mediafax.

Campionatele vor reuni sub un singur acoperiș aproximativ 4 700 de sportivi reprezentând aproximativ 50 de națiuni și care vor concura pentru 177 de titluri europene, într-un total de 12 discipline.

Campionatele Europene de la Munchen 2022 vor fi cel mai mare eveniment multi-sportiv găzduit în Germania de când capitala bavareză a găzduit Jocurile Olimpice de vară din 1972, în urmă cu 50 de ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.