Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Începe concursul Galei Tânărului Actor - HOP 2023 la Alba Iulia

romaniapozitiva.ro
gala hop 2016

Concursul Galei Tânărului Actor - HOP, ediţia cu numărul 26, începe miercuri, la ora 18.00, sub direcţia artistică a regizorilor Alexandru Dabija şi Leta Popescu. Pentru al treilea an consecutiv, Gala se va desfăşura la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia. În 2023, se urmăreşte relaţia dintre actor şi mijloacele tehnice, căutând echilibrul dintre specificul teatrului şi tehnologie, potrivit news.ro.

În competiţie sunt 25 de tineri artişti care îşi vor demonstra prezenţa scenică şi calităţile actoriceşti pe parcursul celor trei zile de concurs. Aceşti actori sunt pregătiţi să ofere un spectacol de neuitat şi să impresioneze publicul cu talentul lor. Prin urmare, este o oportunitate excelentă de a vă bucura live de performanţele lor achiziţionând bilete la spectacole de la sediul Teatrului de Păpuşi „Prichindel” din Alba Iulia şi online de pe www.teatrulalba.ro.

Cei care nu sunt prezenţi în Alba Iulia, sunt invitaţi să urmărească online transmisiunea în direct pe site-ul https://galahop.uniter.ro/ şi contul de Facebook al Galei HOP (https://www.facebook.com/GalaHopGalaTanaruluiActor).

Prezentatorii Galei HOP 2023 sunt actriţa Ioana Bogăţan, managerul Teatrului de Păpuşi „Prichindel” din Alba Iulia şi actorul Alexandru Voicu.

Tinerii actori pot fi susţinuţi în campania online „Gala Tânărului Actor. Votează Actorul HOP!”. Materialele video de auto-prezentare a artiştilor sunt pe site-ul www.galahop.uniter.ro şi pe Facebook Gala HOP.

Favoriţii HOP 2023 pot fi votaţi pe 2 septembrie, de la ora 00.00 până la 17.00. Premiul Publicului va fi anunţat în cadrul festivităţii de decernare a premiilor de sâmbătă, 2 septembrie, ora 19.30.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.