Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Începe MAREA ASFALTARE în București: Campania de primăvară a demarat

www.stiripesurse.ro
lucrări pistă Aeroport Otopeni

Primăria Municipiului București (PMB) anunță, miercuri, începerea lucrărilor de reparații ale principalelor artere din Capitală, printre care și cele din zona centrală. Lucrările vor fi făcute etapizat, pe timpul nopții, acolo unde traficul auto nu este perturbat de lucrări, și pe timpul zilei, dar numai după obținerea avizului Brigăzii Rutiere, dă asigurări Primăria Capitalei. Termenul de finalizare a lucrărilor este 26 aprilie, informează Mediafax.

Citește și:  Joc la două capete: Daniel Suciu susține ordonanța anti-Uber, dar se număra și printre inițiatorii legii ridesharingului din Parlament

Lucrările de reparații vor fi efectuate pe primele 15 artere din București, din zona Piața Unirii, strada Popa Nan, strada Academiei, strada Mihai Glinka, Splaiul Unirii, cu tronsonul cuprins între Șoseaua Mihai Bravu și strada Nerva Traian, transmite Primăria Capitalei într-un comunicat remis MEDIAFAX.

Pe strada Academiei vor fi făcute și lucrări de reparație a trotuarelor, care presupun frezarea și asfaltarea acestora, dar și înlocuirea bordurilor degradate acolo unde este necesar, mai transmite PMB.

Citește și: Minunea n-a ținut nici o săptămână! CNAIR confirmă: De joi, timp de o săptămână, NU se mai lucrează la Autostrada Moldovei

Supuse reparațiilor vor fi și Pasajul Unirii, Pasajul Victoriei, Calea Floreasca, strada Trompetului, strada Imașului, strada Armistițiului, strada Constantin Bălan, strada Cristian Pascal, strada Orșova și bulevardul Regiei.

Lucrările de reparații presupun frezarea anumitor segmente de stradă și refacerea carosabilului cu 1-2 straturi de mixtură asfaltică, mai anunță Primăria Capitalei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.