Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Începe NEBUNIA TOTALĂ: Preşedintele Biroului Electoral Sector 1 nu are coronavirus, deși a zis că este infectat - SURSE

frauda voturi

Preşedintele Biroului Electoral Sector 1, procurorul Nicolae Sprîncu, nu are coronavirus, după ce joi a venit rezultatul testului PCR care este negativ, au declarat surse ale instituţiei, pentru News.ro.

Testul rapid de miercuri, pe care l-a efectuat la centrul Caraiman, arăta că este infectat cu noul virus, iar recomandarea era să efectueze şi un test PCR pentru a confirma rezultatul, au precizat sursele citate.

Citește și: Gabriela Firea face noi acuzații: A fost un plan foarte bine pus la punct! S-au gandit la un plan diabolic

Prin urmare, rezultatul la testul PCR primit joi după-amiază a fost negativ la infectarea cu SARS-CoV-2, au adăugat sursele menţionate.

Clotilde Armand a afirmat miercuri că informaţia privind infectarea preşedintelui biroului electoral de sector nu este confirmată.

Citește și: Nicușor Dan, despre procesele intentate Primăriei: Voi ieşi din incompatibilitate prin renunţarea la poziţia în asociaţie

„Se pare că s-ar fi testat la centrul lui Dan Tudorache, la centrul Caraiman. Sunt multe lucruri care nu le înţelegem”, a spus Armand, la Digi 24.

Ea a mai susţinut centrul la care s-a testat pentru coronavirus preşedintele Biroului Electoral al Sectorului 1 realizează teste doar dimineaţa între orele 7 şi 8 , iar rezultatele sunt date după trei zile.

Citește și: Medicul Alexandru Rafila face noi recomandări! Ce trebuie sa faceți începând cu 15 octombrie

BEC a respins miercuri cererea PSD de renumărare a voturilor la Sectorul 1. O solicitare similară a fost depusă de candidatul PSD, Daniel Tudorache, şi la biroul electoral de sector.

Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a anunţat joi că partidul a depus o plângere la Parchetul General privind procesul electoral din Sectorul 1, iar Daniel Tudorache a solicitat Biroului Electoral Central anularea alegerilor din acest sector.

Citește și: Premierul Ludovic Orban, despre repetarea alegerilor: În politică trebuie să știi să câștigi, trebuie să și pierzi .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.