Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Începe operațiunea de amploare: ANAF descinde peste vânzătorii de flori din România

agora.md
trandafiri flori

Inspectorii din cadrul Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală (DGAF) desfăşoară, în perioada 29 februarie - 8 martie 2024, activităţi de monitorizare şi control a contribuabililor care activează în domeniul comerţului cu plante ornamentale şi flori, conform unui comunicat al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF).

Controalele ANAF vor fi de amploare

ANAF menţionează că aceste activităţi vor avea în vedere întreg lanţul de tranzacţionare, de la momentul achiziţiei interne, intracomunitare sau importului, până la momentul vânzării către clientul final, persoană fizică sau juridică.

Potrivit sursei citate, verificările antifraudă se efectuează ca urmare a analizelor de risc şi a activităţilor specifice desfăşurate de inspectorii DGAF pe linia combaterii activităţilor ilicite economice.

De asemenea, se precizează că acţiunile Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală sunt axate pe prevenirea, descoperirea şi combaterea evaziunii fiscale, ca premisă pentru creşterea colectării şi consolidarea unui mediu concurenţial corect, propice funcţionării contribuabililor de bună-credinţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.