Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Începe pelerinajul la primul metru de autostradă din Moldova - Primul vizitator este Viorel Cataramă

arhiva personala
Viorel Catarama

Omul de afaceri Viorel Cataramă anunță că Grupul de firmel Elvila răspunde provocării lansate de antreprenorul Ștefan Mandachi, suceveanul care a construit primul metru de autostradă în Moldova, și va întrerupe munca în 15 martie, timp de 15 minute. Cataramă a provocat alți trei oameni de afaceri.

"Grupul de firme ELVILA, cu un număr de 1000 de angajați, răspunde provocării lansate de antreprenorul Ștefan Mandachi și va opri lucrul în 15 martie, ora 15, pentru 15 minute. Susținem construirea de autostrăzi! Îi provoc, la rându-mi, pe antreprenorii Dumitru Bălan, din Botoșani, Adrian Mărginean, din Cluj și Daniel Costaș, din Oradea, să ni se alăture în acest demers", a anunțat Viorel Cataramă, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Citește și:  Gabriela Firea, ACUZAȚII BOMBĂ la adresa lui Carmen Dan: 'Când am spus că am fost filată, toți au râs. Acum s-a demonstrat'

Omul de afaceri Ștefan Mandachi, din Suceava, a construit primul și singurul metru de autostradă din Moldova și îi provoacă pe români să se alăture protestului lui: să oprească activitatea în 15 martie, la ora 15, timp de 15 minute. Mandachi îi provoacă pe Ion Țiriac, Gigi Becali și Viorel Cataramă.

Mandachi a anunțat, într-un videoclip postat pe youtube, că a făcut un calcul și, până acum, a pierdut un an și jumătate din viață la volan, parcurgând mai mult de 500.000 de kilometri în 15 ani de când are permis de conducere, dar și că în ultimii 30 de ani, pe șoselele din România au murit 60.000 de oameni, echivalentul populației unui oraș precum Alba Iulia

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.