Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Începe procesul împotriva Pfizer și a Guvernului: o româncă merge în instanță, după ce susține că a 'dobândit o boală ce necesită tratament pe viață'

sciencenews.org
Pfizer

O româncă spune că a dobândit o boală care necesită tratament pe viață după ce s-a vaccinat cu vaccinul Pfizer, acesta fiind primul proces din România inițiat împotriva Pfizer, Ministerul Sănătății și Guvernul României, spune, luni, avocatul Adrian Cuculis, informează Mediafax.

Avocatul Adrian Cuculis vorbește despre „fața nevăzută a pandemiei”.

El face cunoscut primul proces din România inițiat împotriva Pfizer România, Ministerul Sănătății și Guvernului României, pentru vaccinarea obligatorie în scopul de a putea circula liber.

„Cazul în speță, cu acte medicale care dovedesc legătura de cauzalitate între vaccinul Pfizer și boala dobândită din pricina vaccinului... pacienta a dobândit o boală ce necesită tratament pe viață. Trombocitopenie și hipertonie arterială”, spune avocatul.

Daunele se ridică la 1.000.000 de euro și vizează obligarea celor 3 la plata de daune morale combinate cu daune materiale pentru viitoarele tratamente.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.