Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Începe tăvălugul național: o benzinărie a fost amendată cu 10.000 de lei pentru că a permis alimentarea la butoi

Inquam Photos/ Octav Ganea
benzinarii coada peco carburanti

O benzinărie din Tecuci a fost amendată cu 10.000 de lei pentru că angajații au permis alimentarea cu motorină într-un rezervor de plastic. Verificarea a pornit după ce rezervorul situat într-o mașină s-a răsturnat pe șosea, la ieșirea din stația de carburant.

Amenda a fost aplicată de Inspecția de prevenire din cadrul ISU Galați. Inspectorii au aplicat sancțiunea maximă deoarece, pentru acest tip de abatere, amenda este cuprinsă între 5.000 de lei și 10.000 de lei. Alimentarea cu benzină și motorină în recipiente de plastic este interzisă. Anchete fac și alte instituții. Polițiștii și comisarii Gărzii de Mediu verifică dacă tecuceanul a respectat regulile privitoare la transportul de combustibil. Verificările au pornit după ce o mașină care transporta un rezervor cu 1.000 de litri de motorină s-a răsturnat chiar la ieșirea din stația de carburant. Combustibilul fusese cumpărat de un tecucean speriat de zvonurile privind dublarea prețurilor și raționalizarea motorinei și benzinei, scrie Mediafax.

Citește și: Avocatul Toni Neacșu acuză Mol că a umflat prețul carburanților să își recupereze pierderile cauzate de plafonarea din Ungaria

 

Citește și: CTP intră tare în isteria din benzinării: E problemă de matematică românească

Tot combustibilul s-a vărsat pe șosea și la fața locului au fost chemați pompierii. Aceștia s-au asigurat că în zonă nu izbucnește un incendiu și au curățat șoseaua.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.