Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Avocatul Toni Neacșu acuză Mol că a umflat prețul carburanților să își recupereze pierderile cauzate de plafonarea din Ungaria

adrian toni neacsu

Avocatul Toni Neacșu acuză lanțul de benzinării Mol că a umflat prețul carburanților să își recupereze pierderile cauzate de plafonarea din Ungaria. Fostul membru CSM spune că nu va mai alimenta de la această companie.

"De ce am luat decizia să nu mai alimentez de la MOL. Din isteria cozilor la benzinării de aseară eu am înțeles că MOL România (de la un partener MOL din Beiuș a pornit toată mascarada) recuperează o parte din pierderile datorate plafonării prețului în Ungaria majorând prețurile la noi. În Ungaria prețul este plafonat la 480 forinți (adică 1,3 euro) până pe 15 mai 2022. MOL, la care cel mai mare acționar este chiar statul ungar, are pierderi de 34,5 forinți (0,45 lei) la fiecare litru de combustibil vândut în Ungaria, potrivit unor comunicări oficiale.

Cumpărând în România combustibiul de la MOL nu facem altceva decât să suportăm noi românii pierderile acestei companii și implicit să-i subvenționăm pe vecinii noștri maghiari. Este evident că dacă un mare lanț de benzinării majorează prețurile nici celelalte nu vor pierde momentul pentru a-și maximiza profitul, nu sunt proști. Pentru a întrerupe acest lanț al lăcomiei trebuie eliminată sursa originară: boicotați MOL-ul, nu mai alimentați de la ei. Nu pot vinde mai scump dacă nimeni nu va cumpăra, asta e legea cererii și a ofertei", scrie Toni Neacșu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.