Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incertitudine în educație: ministrul Sorin Cîmpeanu interviune după ce CAB a anulat hotărârile prin care au fost suspendate cursurile faţă în faţă

Inquam Photos / Octav Ganea
Sorin Cîmpeanu

Ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, a afirmat, vineri, după ce Curtea de Apel Bucureşti a anulat hotărârile CNSU şi ordinele prin care au fost suspendate cursurile "faţă în faţă" în toate unităţile de învăţământ, că decizia instanţei nu este executorie în acest moment şi nu poate anticipa ce se va întâmpla în apel, informează News.ro.

Sorin Cîmpeanu a fost întrebat, vineri, dacă Ministerul Educaţiei are în vedere să schimbe deciziile referitoare la suspendarea unor cursuri, după ce CAB a anulat hotărârile CNSU de anul trecut şi a afimat :”Decizia instanţei nu este executorie acum. Vom vedea. Nu mă puneţi să anticipez decizia ICCJ care va judeca apelul la această decizie”.

Citește și: RAPORT despre Wuhan făcut de Departametul de Stat al SUA: 'Un accident de laborator ar putea semăna cu un focar natural'

Curtea de Apel Bucureşti a anulat hotărârile Comitetului Naţionale pentru Situaţii de Urgenţă şi ordinele miniştrilor Educaţiei şi Sănătăţii prin care au fost suspendate cursurile "faţă în faţă" în toate unităţile de învăţământ. Decizia de joi nu este definitive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.