Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Închiderea Primăriei Sectorului 1: Clotilde Armand prezintă documente, PSD o contrazice

Facebook
primaria sectorului 1

Primarul Sectorului 1 din Capitală, Clotilde Armand, a prezentat joi documente care să-i susțină afirmațiile, după ce a anunțat că registratura și serviciile publice se vor închide, iar instituția nu mai are internet și pază din cauza consilierilor PNL și PSD care nu au votat bugetul instituției. În replică, liderul PSD Sector 1 spune că documentul prezentat contrazice teoria edilului.

Amendamente

„PSDPNL este cinic și ticalos și caută să creeze conflict între oameni și institutii, între instituții și instituții. PSDPNL se folosesc de Biserica Ortodoxă Română în lupta lor cu mine. Sunt în contact cu reprezentanți ai bisericii și aceștia mi-au zis că ei niciodată nu au cerut banii pe care PSD PNL i-a dat printr-un amendament la bugetul local și nu sunt deloc deacord cu oprirea serviciilor primăriei pentru așa ceva. PS: Și pentru că m-au făcut mincinoasă pentru declarația în care am spus că au dirijat 10 milioane de la buget către Catedrală, am să vă las în comentarii amendamentul semnat de fiecare consilier PNL PSD și să vedeți cine minte”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

content-image

PSD insistă cu acuzația de minciună

„Dimineața v-a zis că am luat bani de la funcționarea Primăriei și am dat la Catedrală. La prânz arată singură că bugetul pentru Culte e neschimbat (20 mil lei), nu s-a luat de nicăieri pentru nicio Catedrală ci s-au rezervat o parte din banii DEJA alocați. Deci v-a mințit dimineața. Sper că până diseară să mai vină cu o variantă, să vedem cât și pe unde poate bântui o singură minte”, a comentat pe Facebook liderul PSD Sector 1, Florin Manole.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.