Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primăria Sectorului 1 se închide / Clotilde Armand: Banii de funcționare au fost dați la Catedrala Mântuirii Neamului/ Update

Primaria Sectorului 1
Primaria Sectorului 1

Primarul Sectorului 1 din Capitală, Clotilde Armand, a anunțat joi, într-o postare pe contul său de Facebook, că registratura și serviciile publice se vor închide, iar instituția nu mai are internet și pază, edilul spunând că blocajul se datorează consilierilor PNL și PSD care nu au votat bugetul instituției. Edilul vrea să deschidă birouri de registratură în fața sediilor PSD și PNL.

Update: Replica consilierilor locali ai PNL și PSD

„Fac un anunț important pentru toți locuitorii din Sectorul 1. Primăria Sectorului 1 va fi închisă din cauza consilierilor locali PNL PSD. Aceștia au luat banii de la funcționarea primăriei și i-au dat la Catedrala Mântuirii. Registratura va fi închisă și serviciile publice la fel. Primăria nu mai are cum să funcționeze fără buget. Un lucru extrem de grav și fără precedent. Pentru ceea ce a făcut PNL PSD am depus deja o plângere penală săptămâna trecută. Este interzis în lege să oprești serviciul public (...) De astăzi nu vom mai avea internet în instituție. De săptămâna trecută nu avem pază”, a scris Clotilde Armand.

„Vom închide primăria și voi informa fiecare cetățean din sector despre cum este furat de coaliția PSD PNL. Voi deschide un birou al registraturii în fața sediului PSD din Kiseleff și unul în fața sediului PNL din Modrogan. Să-i vadă o țară întreagă cât de disperați sunt cei care au furat industrial această primărie că nu mai pot fura liniștiți în continuare”, a adăugat primarul.

De menționat că în Consiliul Local al Sectorului 1 primarul Clotilde Armand nu are majoritate și prin urmare trebuie să negocieze măsurile pe care dorește să le ia.

În timp ce ea acuză măsuri de tip ”Bani pentru Catedrala Mântuirii Neamului”, majoritatea PNL-PSD susține că aceasta este doar o sumă infimă și că supărarea  primarului provine de la faptul că i-au fost blocate mai multe inițiative catalogate de ei ca fiind ”mită electorală”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.