Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Închiși în casă de fiu, fără apă și mâncare: Bătrânul, găsit în pat lângă cadavrul descompus al soției sale, a murit la spital

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam criminalistică

O femeie în vârstă a fost găsită moartă de săptămâni întregi în patul ei. Alături de ea, era soțul ei cu cangrenă evidentă la picior, deshidratat și malnutrit. Fiul lor, care locuia cu ei, știa situația, dar nu a făcut nimic pentru a-și salva părinții, lăsându-i să moară în chinuri groaznice. Alarma a fost dată de vecini, când au simțit un puternic miros venind din apartamentul bătrânilor.

Lăsat de fiul său fără apă și mâncare, bătrânul găsit în pat lângă cadavrul soției sale a murit câteva zile mai târziu, la spital, după ce medicii i-au amputat piciorul bolnav. Bărbatul în vârstă de 90 de ani care a fost găsit cu cangrenă la picior lângă cadavrul soției sale, iar fiul lor este anchetat pentru abandonarea unei persoane incapabile și ascunderea unui cadavru.

Giorgio Monticelli, bărbatul în vârstă de 90 de ani din Verona care a fost găsit în stare foarte gravă într-un apartament din Aprica, o comună din provincia Sondrio a murit, vineri, după o lungă perioadă de suferință. Bătrânul avea cangrenă la picior care i-a obligat pe medici să îi amputeze membrul. El era internat din 13 aprilie în secția de terapie intensivă a spitalului din Sondrio. În ciuda încercărilor medicilor, acesta nu a putut fi salvat.

În urmă cu șapte zile, un cuplu care locuiește într-un bloc din Aprica a alertat carabinierii: au explicat că simțeau un miros puternic care venea din apartamentul vecinilor lor. În interior locuiau un cuplu în vârstă și fiul lor în vârstă de șaizeci de ani, toți trei originari din Verona, care se mutaseră în Valtellina în timpul pandemiei Covid-19.

Fiul bătrânilor a refuzat accesul Poliției în casă: 'este totul în regulă'

Imediat ce au ajuns la fața locului, militarii au bătut la ușa casei indicate. Antonio Monticelli, fiul victimelor, a răspuns spunând că nu era nevoie de intervenția lor și că totul era în perfectă regulă.

Un mareșal a insistat, convingându-l pe bărbat să deschidă ușa. Odată ajunși în dormitor, s-au confruntat cu o scenă teribilă: acolo se afla cadavrul unei femei în vârstă într-o stare avansată de descompunere și, alături de ea, un bărbat încă în viață, dar în stare de neglijență. Ancheta a dezvăluit că numele femeii era Anna Maria Squarza, cel de-al doilea Giorgio Monticelli.

Acesta din urmă a fost imediat dus la spital, unde a fost supus unei operații și apoi, din păcate, a murit. Soției sale i s-a efectuat o autopsie: este cert că a murit din cauze naturale. Va trebui să se stabilească în ce măsură starea în care a fost internată a influențat moartea sa.

Fiul bătrânilor a fost internat în secția de psihiatrie. Pentru el a fost comandat un raport psihiatric, potrivit FanPage.

 

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.