Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ÎNCHISOARE cu executare pentru judecătoarea din Dosarul Transferurilor. Becali revine în pușcărie

justitie drept

Curtea de Apel Bucuresti a decis azi condamnarea la 5 ani cu închisoare a judecătoarei Geanina Terceanu, cea care a recunoscut că a primit mită în Dosarul Transferurilor.

Ioan Becali a fost condamnat joi de Curtea de Apel Bucureşti la 7 ani şi 4 luni închisoare, iar fratele său Victor Becali - la 5 ani şi 8 luni închisoare, în dosarul în care sunt acuzaţi că au mituit-o pe fosta judecătoare Geanina Terceanu. 

În acelaşi dosar, Cristian Borcea, fost preşedinte executiv al clubului de fotbal Dinamo, a fost condamnat la 7 ani şi 10 luni închisoare, iar Geanina Terceanu a primit 5 ani şi 6 luni. 

Instanţa a mai dispus confiscarea sumei de 195.000 euro de la Geanina Terceanu, banii reprezentând mita primită de aceasta. 

Decizia nu este definitivă, informează Agerpres.

____

Geanina Terceanu a fost suspendata in februarie din functie, dupa ce a fost trimisa in judecata de procurorii DNA pentru luare de mita, in Dosarul Transferurilor. Ea este acuzat ca a primit spaga suma de 195.000 de euro: 185.000 de euro de la fratii Giovani si Victor Becali si 10.000 de euro de la Cristi Borcea.

Procurorii DNA au descoperit acesti bani la perchezitia casei din localitatea Movila. Judecatoarea a spus si cum a primit banii de la Cristi Borcea, aceasta parte a declaratii fiind presarata cu picanterii. Cel care i-a facut cunostinta cu Borcea este avocatul George Antonie Iorgovan, judecat in acest caz pentru marturie mincinoasa. Iorgovan, fiul celui considerat pe vremuri Parintele Constitutiei, ar fi condus-o pe judecatoare la vila lui Cristi Borcea. Aici, judecatoarea si inculpatul au stat de vorba doua ore.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.