Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incident aerian grav în Germania. Un elicopter s-a prăbușit în Baden-Wuerttemberg. Toți pasagerii sunt morți (VIDEO)

Globe Echo
elicopter prabusit germania

Trei oameni au murit duminică într-un accident de elicopter în landul Baden-Wuerttemberg, relatează dpa preluat de agerpres. Potrivit unui purtător de cuvânt, pentru moment nu se ştie dacă mai este vreo persoană care se afla în elicopter şi încă nu a fost găsită.

Anchetatorii încearcă să stabilească unde a decolat elicopterul de tipul Robinson R44. Odată ce se va afla acest lucru, cel mai probabil se va afla şi câte persoane se aflau la bord. Elicopterul s-a prăbuşit duminică după-amiază într-o pădure din Buchen, în apropierea frontierei dintre Hessa şi Bavaria. Cauza accidentului nu este clară.

 


Fragmente din epava elicopterului sunt împrăştiate pe sute de metri în mijlocul pădurii, potrivit unui purtător de cuvânt al poliţiei de la faţa locului. El nu a reuşit să furnizeze nicio informaţie privind identitatea celor care au murit.

Numeroşi angajaţi ai serviciilor de urgenţă sunt prezenţi la faţa locului. "Situaţia este foarte deprimantă", a spus purtătorul de cuvânt al poliţiei.

Potrivit datelor furnizate de Biroul german pentru investigarea accidentelor aeriene, accidentele de elicopter sunt rare.

Anul trecut a înregistrat patru accidente în care au fost implicate elicoptere civile în Germania, dar niciunul nu s-a soldat cu decese sau răniţi grav.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.