Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incident aviatic în Indonezia - O aeronavă a companiei Lion Air, cu 182 de pasageri la bord, a ieșit de pe pistă la aterizare

avion

Un avion de pasageri al companiei aeriene Lion Air a ieșit de pe pistă la aterizarea pe un aeroport din Insula Borneo din Indonezia, au anunțat sâmbătă reprezentanții companiei, menționând că nicio persoană nu a fost rănită în urma incidentului, relatează Reuters preluată de mediafax.

Aeronava Boeing 737-800NG efectua o cursă pe ruta Jakarta-Pontianak (Indonezia) și avea la bord 182 de pasageri și șapte membri ai echipajului, a anunțat Danang Mandala Prihantoro, purtătorul de cuvânt al aeroportului.

Incidentul a avut loc din cauza condițiilor meteo nefavorabile, pista fiind udă în urma unei ploi torențiale. Aeronava a ieșit de pe pistă la aterizarea pe Aeroportul Supadio International.

Conform informațiilor apărute în presa locală, pista a fost închisă în urma incidentului.

O aeronavă a companiei Lion Air, lider pe piață în Indonezia, s-a prăbușit în luna octombrie. Conform Autorității pentru Siguranța Aviației, compania a avut 11 incidente de securitate în ultimii 17 ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.