Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incident bizar: o păpușă Chucky a fost arestată și încătușată de polițe pentru că teroriza oamenii pe străzi pentru bani - VIDEO

odditycentral.com
cucky

Poliția din statul mexican Coahuila a arestat recent o păpușă Chucky înarmată cu un cuțit și pe proprietarul ei ventriloc pentru că terorizau oamenii pe străzi pentru bani, anunță odditycentral.com.

Chucky, păpușa criminală roșcată posedată de spiritul unui criminal în serie, este unul dintre cele mai terifiante personaje de film din istorie. Este un personaj iconic al cărui zâmbet înfricoșător a terorizat generații întregi din întreaga lume, așa că nu este chiar o surpriză totală faptul că cineva a folosit o păpușă Chucky pentru a speria oamenii să le dea bani.

S-a întâmplat în Monclova, un oraș din statul mexican Coahuila, unde un bărbat identificat doar ca fiind Carlos N. a început să manipuleze o păpușă Chucky de mari dimensiuni ca un ventriloc și să terorizeze oamenii de pe stradă pentru a-i da bani.

content-image

Atunci când poliția a fost alertată cu privire la faptul că o păpușă Chucky agresează oamenii, ofițerii au fost trimiși la fața locului, unde au dat peste un bărbat care purta o păpușă mare și roșcată, care se întâmpla să aibă asupra sa un cuțit adevărat.

Ambii au fost reținuți și încătușați, după cum se poate vedea în fotografiile care au devenit ulterior virale pe rețelele de socializare. Se pare că și ventrilocul a fost testat pozitiv pentru droguri.

Pentru că polițista a pozat cu păpușa Chucky și i-a pus cătușele la sugestia jurnaliștilor, ea este în prezent anchetată pentru că nu și-a luat slujba suficient de în serios.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.