Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incident CIUDAT în fieful lui Marian Oprișan: o ștampilă a dispărut dintr-o secție, apoi a reapărut

stampila

O ștampilă de la o secție de votare din orașul Focșani a dispărut, iar incidentul a fost anunțat la Biroul Electoral Județean Vrancea. La puțin timp după ce a fost încheiat un proces verbal de constatare a incidentului, ștampila a reapărut, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conform legii, dacă o ștampilă dispare din cadrul unei secții de votare, se încheie un proces verbal de constatare a incidentului.

Mobilizare de ZILE MARI - Cozi la secțiile de votare din marile orașe ale României

Imediat după ce au constatat lipsa ștampilei, reprezentanții secției nr. 28 din orașul Focșani au informat Biroul Electoral Județean, care a început procedurile legale. Reprezentanții BEJ Vrancea au declarat pentru MEDIAFAX că procesul electoral nu a fost întrerupt din cauza incidentului.

Mai mult, după întocmirea procesului verbal, ștampila a reapărut și va fi folosită de următorii cetățeni cu drept de votare care vin la secția din Focșani.

Până la această oră, nu au fost consemnate alte incidente la secțiile de votare din județul Vrancea deschise pentru alegerile europarlamentare și referendumul pentru justiție.

În județul Vrancea sunt deschise 358 de secții de votare, iar pe listele electorale se află peste 313.000 de cetăţeni cu drept de vot.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.