Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incident ciudat în SUA! Agenţii Secret Service care o protejau pe nepoata preşedintelui Biden au deschis focul (presă)

NBC News
Secret Service, sua

Incident ciudat în SUA! Agenţii Secret Service care o protejau pe nepoata preşedintelui Biden au deschis focul (presă)

Agenţii Serviciului secret al SUA care o protejează pe nepoata preşedintelui american Joe Biden au deschis focul duminică seara, după ce trei indivizi au încercat să pătrundă într-un vehicul fără însemne al acestui serviciu însărcinat cu paza şefului statului şi a familiei sale, relatează luni agenţia Reuters, potrivit Agerpres.

Secret Service explică într-un comunicat că agenţii săi au întâlnit "posibil trei" persoane care spărgeau un geam al unui vehicul guvernamental neocupat. Un agent a tras cu arma şi suspecţii au fugit imediat de la faţa locului, se adaugă în comunicat.

"Se crede că nimeni nu a fost atins", menţionează Secret Service, fără a confirma dacă agentul care a deschis focul avea misiunea de a o proteja pe Naomi Biden.

Comunicatul mai notează că incidentul a avut loc cu puţin înainte de miezul nopţii în cartierul de lux Georgetown din Washington şi că "nu a existat nicio ameninţare faţă de nicio persoană protejată".

Agenţia AP, care a scris că agenţii o însoţeau în acel moment pe Naomi Biden, a citat un oficial care a dorit să i se păstreze anonimatul, menţionează Reuters, care mai precizează că un purtător de cuvânt al Serviciului secret a declarat că nu poate confirma relatarea AP din considerente de securitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.