Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incident ciudat la Belgrad: Membri ai delegației echipei Nice, la care joacă Rareș Ilie, s-au simțit rău înaintea meciului cu Partizan

rares ilie nice

Câţiva membri ai delegaţiei OOGC Nice la Belgrad, unde echipa franceză a jucat în Conference League, s-au simţit rău joi. Un jucător chiar a ajuns la spital, informează L’Equipe, potrivit news.ro.

“Am 5 sau 6 jucători bolnavi. Chiar jucători cu puţină febră, dar cu Covid. S-a întâmplat aici. De exemplu Bard nu a fost pe bancă. Şi alţii au fost bolnavi, inclusiv Marcin. Alţii au fost de asemenea bolnavi, însă nu jucători”, a declarat tehnicianul Lucien Favre.

Întrebat dacă toţi cei bolnavi au avut aceleaşi simptome, el a răspuns: “Nuu vă pot spune. Va trebui să îl întrebaţi pe doctor. Nu ştiu”.

Echipa franceză OGC Nice, pentru care Rareş Ilie a fost titular, a făcut joi un egal la Belgrad, cu Partizan, scor 1-1, în a doua etapă din faza grupelor Conference League.

La Belgrad, Rareş Ilie a fost titular la Nice, care a deschis scorul în minutul 2, prin Bryan. Gazdele au egalat în minutul 60 prin Diabate, iar Ilie a fost schimbat în minutul 63, cu Sofiane Diop. Scorul final a fost 1-1, iar Nice se află la al doilea egal din grupe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.