Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incident cu Năstase la Craiova

adrian nastase

Mai multe persoane au protestat duminică, în faţa Teatrului Naţional din Craiova, împotriva deciziei instituţiei de a-l invita pe fostul premier Adrian Năstase să conferenţieze în cadrul Întâlnirilor SpectActor.

Cele circa 20 de persoane prezente au purtat pancarte cu mesaje precum: 'Adrian Năstase, profesor de corupţie', 'Năstase, stai acasă. Corupţii nu ne pot da lecţii', 'Vrem valori, nu impostori', 'Şantaj şi mită, valorile promovate de Teatrul craiovean'.

Fostul premier Adrian Năstase, care a conferenţiat pe tema 'Viitorul lui Nicolae Titulescu', nu s-a întâlnit cu protestatarii, acesta folosind o altă intrare a Teatrului din Craiova.

Cei prezenţi la protest au intrat în dialoguri scurte cu câţiva dintre participanţii la conferinţa lui Adrian Năstase, printre care şi primarul Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu.

'La Băsescu nu v-am văzut aşa', a spus Lia Olguţa Vasilescu în timp ce intra în Teatrul Naţional. Răspunsul unuia dintre protestatari a fost: 'Băsescu nu a conferenţiat la Teatrul Naţional din Craiova'.

Întâlnirile SpectActor reprezintă un eveniment cultural, iniţiat în anul 2009 de Teatrul Naţional din Craiova, în cadrul căruia lunar sunt programate conferinţe şi discuţii cu publicul ale unor personalităţi din lumea culturală românească.

Printre cei care au conferenţiat până acum se numără Radu Beligan, Ion Caramitru, Solomon Marcus, Răzvan Theodorescu, principele Radu al României, Emil Constantinescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.