Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incident GRAV la Spitalul Universitar. O asistentă s-a ELECTROCUTAT

medic

Incident la Spitalul Universitar, unde o asistentă s-a electrocutat atunci când încerca să trezească o pacientă din anestezie. În ciuda şocurilor electrice pe care le-a simţit în deget, asistenta a continuat procedura. Managerul spitalului, doctorul Dragoş Daviţoiu, a declarat că „incidentul a fost unul minor”, precizând că aparatul nu va mai fi folosit la operaţii până marţi, când va fi verificat de cei care-i asigură mentenanţa.

Anchetă de AMPLOARE la cinci universități. Raportul Curții de Conturi este DEVASTATOR


Asistenta medicală a povestit, pentru „Adevărul”, că incidentul s-a petrecut pe 11 august când, în urma unei operaţii, trezea o pacientă din anestezie generală. Sperietura a fost mare, a subliniat cadrul medical, care a simţit şocuri electrice în deget. Cu toate acestea, a mers cu procedura până la capăt şi, imediat ce a trezit pacienta din anestezie, a anunţat şeful de secţie şi conducerea unităţii medicale.

Turcia nu acceptă compromisuri: SCRISOARE adresată SUA


„Pe scurt, am apăsat butonul (există un buton pentru oxigen pe flux mare ataşat de aparatul de anestezie, n.red.), de acolo m-a electrocutat. M-a zguduit, efectiv s-a făcut arc electric în policele de la mâna dreaptă şi cel de la mâna stângă cu care ţineam masca de oxigen. Eram şocată, a fost prima oară când mi s-a întâmplat aşa ceva, i-am dat mesaj doctorului imediat ce am trezit pacienta”, a declarat asistenta, adăugând că a făcut deja un referat către conducerea spitalului, în care a povestit, pe îndelete, ce s-a întâmplat după operaţie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.