Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incident în Hunedoara: Bărbatul care ameninţa cu un cuţit trecătorii a fost reţinut de poliţişti

politie bun

Incident în Hunedoara: Bărbatul care ameninţa cu un cuţit trecătorii a fost reţinut de poliţişti

Un bărbat de 37 de ani, din municipiul Hunedoara, a fost reţinut de poliţişti după ce autorităţile au fost sesizate prin numărul de urgenţă 112 că suspectul ameninţă cu un cuţit persoanele din jurul său, pe un bulevard din oraş, a informat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Hunedoara.

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului l-au identificat şi imobilizat pe cel în cauză, lângă care au găsit un cuţit cu lama de aproximativ 40 cm.

"Bărbatul bănuit de comiterea infracţiunilor de ameninţare şi loviri sau alte violenţe a fost reţinut miercuri seară pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat magistraţilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor legale", a precizat sursa citată.

Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că suspectul a avut un conflict verbal cu un alt bărbat, pe care l-a ameninţat şi l-a tăiat la degetul arătător al mâinii stângi. După aceasta, bărbatul s-a deplasat la un autoturism parcat în apropiere şi a ameninţat cu acte de violenţă alte două persoane.

Ancheta poliţiştilor este în desfăşurare, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi ameninţare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.