Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

INCIDENT în sediul unei primării: Deputat USR, agresat de un poliţist local (VIDEO)

Facebook/ USR
fara penali

Deputatul USR Adrian-Claudiu Prisnel, care strângea semnături pentru iniţiativa ”Fără penali”, a fost agresat, luni, de un poliţist local, în sediul Primăriei din Rădăuţi. Deputatul a relatat ceea ce s-a întâmplat pe Facebook şi a postat şi un filmuleţ din timpul incidentului.

CITEȘTE ȘI: Aliaţii arterelor: 11 soluţii naturale împotriva colesterolului rău

”Inspirat de violenţa jandarmeriei din 10 august, un poliţist local din Rădăuţi a agresat echipa #farapenali. Am încheiat strângerea de semnături #farapenali de la Suceava în secţia de Poliţie din Rădăuţi cu o plângere penală împotriva poliţistului local Gavril Alexandru care ne-a agresat fizic şi verbal. Tocmai făcusem poza de dinainte de plecare în faţa Primăriei din Rădăuţi când un poliţist local a ieşit din clădire şi ne-a cerut autorizaţie să strângem semnături. I-am explicat că nu avem nevoie. Mi-a cerut să mă legitimez. Am scos legitimaţia de parlamentar. Mi-a smuls-o din mână şi a plecat cu ea în Primărie”, relatează deputatul, potrivit news.ro.

Adrian-Claudiu Prisnel povesteşte că l-a urmat pe poliţist în Primărie, împreună cu colegii săi, cu intenţia de a-şi recupera legitimaţia.

”Poliţistul local a devenit foarte agresiv, ne-a împins afară spunând ca e domeniul primăriei, că programul s-a terminat la 16.00. Ne-a ameninţat, mi-a rupt legitimaţia, mi-a spus ca mă loveşte. I-am spus tot timpul că e ultraj. El a refuzat să se legitimeze, a făcut-o doar după ce a sosit poliţia pe care am chemat-o prin 112. Am făcut plângere împotriva lui şi sper că poliţia Rădăuţi îşi va face datoria si poliţistul local va plăti pentru abuz, agresiune şi ultraj”, mai scrie deputatul USR.

El precizează că incidentul s-a petrecut în Primăria Rădăuţi condusă de primarul PSD Nistor Tătar.

CITEȘTE ȘI: E considerată o metodă sănătoasă de a găti, însă crește riscul de cancer. Cum ne OTRĂVIM singuri mâncarea .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.