Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incident într-un supermarket din Târgu Jiu: un bărbat a pulverizat spray lacrimogen către un agent de securitate și s-a ales cu un dosar penal

telem.ro
spray paralizant

Un bărbat a pulverizat spray lacrimogen către un agent de securitate, într-un supermarket din Târgu Jiu. Poliţiştii au întocmit dosar penal.

”La data de 1 Aprilie a.c., Poliţia Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată cu privire la faptul că în incinta unei societăţi comerciale de pe raza municipiului Târgu Jiu are loc un conflict între mai multe persoane”, a transmis, sâmbătă, IPJ Gorj, conform News.ro.

Sursa citată a precizat că poliţiştii deplasaţi la faţa locului au stabilit faptul că unui bărbat de 37 de ani, în timp ce se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu, în calitate de agent de securitate în incinta unui supermarket, i-a fost pulverizat spray iritant-lacrimogen în zona feţei de către un bărbat de 29 de ani, din comuna Bărbuleşti, judeţul Ialomiţa, pe fondul unui conflict spontan.

”Atât bărbatul de 29 de ani, cât şi o femeie de 25 de ani, din judeţul Ialomiţa au fost sancţionaţi cu amendă contravenţională, în cuantum de 500 de lei, în conformitate cu prevederile Legii 61/1991”, a mai transmis sursa citată.

În cauză, s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.