Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incident la o școală din Ilfov: Un elev a pulverizat spray iritant-lacrimogen pe hol, două eleve au primit îngrijiri medicale

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam școală elevi

Un elev de clasa a şaptea de la o şcoală din Chitila, judeţul Ilfov, a pulverizat, miercuri, spray iritant-lacrimogen pe holul unităţii de învăţământ. Două fete din clasa a VI-a au primit îngrijiri medicale. Poliţiştii fac verificări în acest caz. Una dintre fete a fost transportată la un spital din Bucureşti, anunță News.ro.

UPDATE - Reprezentanţii Poliţiei Ilfov au transmis că una dintre cele două eleve a fost transportată la un spital din Bucureşti.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit Poliţiei Judeţene Ilfov, directorul Şcolii Generale "Ioan Vişoiu" din Chitila a sesizat, miercuri după-amiază, IPJ despre faptul că un elev din clasa a VII-a a pulverizat spray iritant-lacrimogen pe holul unităţii de învăţământ.

Acolo au ajuns poliţiştii din Chitila, pentru verificări, dar şi un echipaj medical, care acordă îngrijiri la două eleve din clasa a VI-a.

”Poliţiştii din Chitila sprijiniţi de poliţiştii Biroului de Siguranţă Scolară Ilfov efectuează verificări pentru stabilirea situaţiei de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun”, a arătat sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.