Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incident la un centru de cercetare pentru rachete balistice de lângă Teheran - Doi membri ai Gardienilor Revoluţiei au murit

india.com
rachete balistice

Doi membri ai Gardienilor Revoluţiei din Iran au murit în urma unui incendiu produs într-un centru de cercetare pentru rachete balistice situat la periferia oraşului Teheran, informează agenţia Associated Press, potrivit mediafax.

Incendiul a avut loc într-un "centru de cercetare" militară situat la periferia vestică a capitalei Iranului, au anunţat luni Gardienii Revoluţiei.

Doi membri ai Gardienilor Revoluţiei au murit în urma arsurilor suferite, iar altul a fost rănit. Nu există detalii despre circumstanţele producerii incendiului.

Incidentul s-a produs într-un centru de cercetări în domeniul balistic vizat de sancţiuni ale Statelor Unite începând din anul 2017.

În ultimii ani, la instalaţii industriale care au legături cu programul nuclear iranian sau cu cel balistic au avut o serie de incidente, atribuite în principal Israelului, care acuză Iranul că vrea să fabrice arme atomice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.