Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incident la vot - Observator amenințat de președintele secției: 'Dacă erau alegeri prezidențiale, vă mâncam cu fulgi cu tot, vă aruncam școala în aer'

sectie de vot

Incident grav în a doua zi de vot, la Giurgiu, la secția de votare 134 din Ghimpați, acolo unde un bărbat ar fi fost amenințat de președintele biroului secției de votare. Potrivit G4 Media, care citează Expert Forum, observatorul relatează că primarul localității a venit de patru ori în secție, a discutat de fiecare dată cu membrii biroului în afara secției. Când observatorul a întrebat dacă ștampilele au fost sigilate, soțul președintei biroului secției de votare a amenințat-o, spunând: „Dacă erau alegeri prezidențiale, vă mâncam cu fulgi cu tot, vă aruncam școala în aer!”

Comportamentul agresiv a continuat, delegații a două partide interzicându-i să pună întrebări și forțând-o să stea doar pe un scaun din colțul secției, de unde nu avea vizibilitate asupra procesului electoral. Din acest motiv, i-a fost limitat în mod abuziv dreptul de a se asigura că procesul de vot se desfășoară conform legii, informează Expert Forum.

Citește și: Victor Ponta, către Victor Ciutacu: 'Am venit să vă spun pe mine să nu vă bazați!' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.