Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incident ȘOCANT într-un cămin de liceu - Elevă amenințată cu arma. Un profesor a alertat autoritățile

pistol arma

O tânără de 17 ani care locuiește într-un cămin al unui liceu din Iași ar fi fost amenințată cu arma, duminică seară, în curtea unității de învățământ. Un profesor a alertat autoritățile, dar, când a discutat cu polițiștii, fata a spus că nu a văzut nicio armă și că nu depune plângere pentru lovire.

Incidentul a avut loc duminică după-amiază, în curtea Colegiului Tehnic de Transporturi și Construcții Iași. Un grup de tineri a pătruns în parcul din fața unității de învățământ și a intrat în conflict cu două fete de locuiesc în căminul școlii.

„Niște tineri din cartier au intrat în curtea școlii și au avut o altercație cu două fetițe care sunt cazate în cămin, nu sunt de la mine de la școală. A intervenit portarul, pedagogul de serviciu, s-au respectat procedurile, a fost chemat serviciul 112. Nu sunt victime, nu a avut nimeni nevoie de îngrijiri medicale. (...) Era un grup de 7-8-9 tineri, și fete și băieți, știu doar că s-au legat de fete, nu știu mai mult de atat. Copiii sunt la Secția 5 la audieri, acolo e și pedagogul și paznicul”, a declarat, pentru Mediafax Anca Roznovanu, directorul Colegiului Tehnic de Transporturi și Construcții Iași.

Apelul la 112 a fost făcut de către pedagogul de serviciu, care a aflat de la cele două fete ce s-a întâmplat.

„Pe la ora 17.30 am fost sesizați cu privire la faptul că o elevă din municipiul Iași ar fi fost amenințată. Din primele cercetări efectuate s-a constatat faptul că aceasta ar fi avut discuții contradictorii cu un tânăr, fără a fi amenințată. Apelul inițial a fost pentru amenințare cu armă, dar fata a declarat că nu a fost amenințată în niciun fel și nu a observat nicio armă” , a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Iași, Beatrice Romanescu.

Potrivit unor surse, fata ar fi fost lovită de tânăr în zona abdomenului, însă nu vrea să depună plângere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.