Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incident șocant în Capitală! Un individ mascat a vrut să dea foc unei case de amanet, cu tot cu angajatul acesteia înăuntru

politie bun

Incident șocant în Capitală! Un individ mascat a vrut să dea foc unei case de amanet, cu tot cu angajatul acesteia înauntru

Un bărbat a intrat într-o casă de amanet din Bucuresti, a aruncat cu benzină pe geam, cu intenția probabil de a da foc, după care a fugit, speriat de strigătele angajatului.

La data de 12 ianuarie 2024, în jurul orei 18.10, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București - Secția 12 Poliție a fost sesizată, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în incinta unei societăți comerciale de tip amanet, din Sectorul 3, ar fi intrat un alt bărbat, care ar fi avut fața acoperită, ar fi aruncat cu un lichid pe geamul din interior, după care ar fi părăsit locația.

La adresă s-au deplasat de urgență polițiști din cadrul secției menționate, care au demarat cercetările în vederea stabilirii situației de fapt și depistării bărbatului în cauză.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.