Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incident șocant într-un magazin din București: Un paznic a murit după ce a prins un hoț

F. P.
https://www.phon.ro/
Paznic

Un paznic din București a murit joi seara, în timpul serviciului. Incidentul a avut loc în această seară, în incinta unui hipermarket din Sectorul 2, zona Colentina, acolo unde un individ a încercat să fure mai multe produse.

Potrivit Antena 3, agentul de pază, însoțit de un coleg, a sesizat că un bărbat are un comportament dubios în magazin şi s-a dus spre el. Când şi-a dat seama că a fost descoperit, suspectul a luat repede câteva produse de pe raft şi a luat-o la fugă.

Cei doi agenţi de pază au alergat după bărbat, au recuperat bunurile furate, după care au revenit la magazin. La scurt timp, însă, unuia dintre agenți i s-a făcut rău şi s-a prăbușit la podea, lovindu-se la cap. Rana la cap a fost însă foarte gravă, iar bărbatul a intrat în comă imediat.

La faţa locului a ajuns în scurt timp o ambulanţă, al cărui echipaj a început manevrele de resuscitare. Din păcate, agentul de pază nu a răspuns manevrelor, iar medicul a fost nevoit să-i declare decesul.

Poliţiştii încearcă acum să afle identiatea bărbatului de la care a pornit totul, vizionând imaginile de pe camerele de luat vederi. Agenţii vor să vadă dacă între agentul de pază care a murit şi suspectul de furt a existat şi un contact fizic, caz în care individul ar putea fi acuzat de lovituri cauzatoare de moarte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.