Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incident într-un parc din București! O fată de 12 ani, rănită de masa de ping-pong pe care s-ar fi urcat

politia nu treceti

Incident șocant într-un parc din București! O fată de 12 ani,, rănită de masa de ping-pong pe care s-ar fi urcat

Incident la un loc de joacă din Sectorul 4: fetiță de 12 ani, rănită după ce o masă de ping-pong i-a căzut peste picior

O fetiță de 12 ani a ajuns la spital, având o plagă deschisă la unul dintre membrele inferioare, după ce o masă de ping-pong i-ar fi căzut peste picior. Incidentul a avut loc în această seară, la un loc de joacă de pe strada Coștila din Sectorul 4.

Imediat după producerea accidentului, la fața locului au ajuns și polițiștii, care au deschis o anchetă, în urma căreia se vor stabili cu exactitate circumstanțele în care a avut loc incidentul. Cert este că la momentul transmiterii acestei știri, copila rănită se afla la spital, unde primea îngrijiri medicale.

Conform unor surse apropiate anchetei, informațiile preliminare arată faptul că fetița rănită se afla în parcul de pe strada Coștila împreună cu alte două prietene de vârste apropiate. Cele trei minore nu erau însoțite de niciun adult și, cum nu avea cine să le supravegheze (așa cum în mod expres cer regulile de utilizare a locului de joacă, afișat chiar la intrare), s-ar fi urcat toate pe o masă de ping-pong și ar fi sărit de mai multe ori, până când aceasta a cedat și a căzut peste piciorul fetei rănite.

Aceleași surse afirmă și faptul că masa care a cedat sub greutatea celor 3 fetițe fusese reparată de curând și că pentru ca aceasta să fie folosită, nu era necesară o autorizare ISCIR. Aceasta este proiectată pentru a suporta greutăți infinit mai mici, cum ar fi mingile speciale destinate acestui sport, confecționate din celuloid și care au o greutate de numai 2,7 grame, ceea ce înseamnă că sub nicio formă nu ar fi existat riscul unui accident dacă masa de ping-pong ar fi fost folosită conform, pentru scopul pentru care a fost proiectată.

Rămâne de văzut ce vor mai descoperi anchetatorii și vom reveni cu detalii de îndată ce acestea vor fi făcute publice. Pănă atunci însă, trebuie menționat faptul că, așa cum rezultă din regulamentele de utilizare a locurilor de joacă, care trebuie afișate în locuri vizibile, adulții au obligația de a supraveghea activitatea copiilor în spațiile de recreere, pentru ca aceștia să folosească echipamentele conform instrucțiunilor specifice. În caz contrar, aceleași regulamente avertizează în privința riscului de accidentare.

Și Poliția a intervenit

În cursul acestei zile, în jurul orei 20.05, DGPMB - Secția 16 a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, în parcul situat pe str. Costila nr. 10, Sector 4, unei minore i-ar fi căzut o masă de tenis pe picior, provocându-i leziuni.

La fața locului s-au deplasat agenți de siguranță publică, stabilind faptul că minora, în vârstă de 12 ani, s-ar fi urcat pe masa de ping-pong în cauză, care s-a rupt, lovind-o la piciorul drept.

Aceasta urmează să fie transportată la spitalul Marie Curie, pentru îngrijiri medicale.

Cazul va fi preluat de Biroul Investigații Criminale din cadrul Secției 16, în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.