Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Incident șocant la o școală din Cluj: Elevă în stare de inconștiență după ce s-a înecat cu un jeleu

mediafax.ro
ambulanță pompieri smurd

O elevă de 14 ani de la școala din localitatea Geaca, județul Cluj, s-a înecat miercuri cu un jeleu. Ea a fost resuscitată și transportată la spital.

Angajații ISU Cluj au fost solicitați miercuri să intervină în cazul unei eleve de 14 ani care s-a înecat cu un jeleu la Școala Gimnazială Geaca, notează Mediafax.

La fața locului au fost trimise echipajul SMURD din cadrul Punctului de Lucru Mociu, un echipaj SAJ din cadrul Spitalului Municipal Gherla și elicopterul SMURD din Punctul Aeromedical Jibou.

În momentul sosirii la fața locului, salvatorii au găsit eleva întinsă pe bancă în stare de inconștiență. Acesteia îi erau aplicate manevrele de resuscitare de bază de către medicul de familie din cabinetul medical din sat și asistenta medicală din cadrul școlii.

Echipajele medicale SMURD și SAJ au acționat cu echipamentele speciale pentru a asigura eliberarea căilor aeriene și aplicarea manevrelor de resuscitare.

În scurt timp, semnele vitale au revenit, iar victima a fost preluată de către echipajul elicopterului SMURD și transportată la UPU Copii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.